The jury of the romanian competition

Juriul competiției românești

DINU MITITEANU

Dinu Mititeanu, medic, pasionat montaniard, veteran dar încă foarte activ pe munții din țară și ai altora. Fost alpinist și salvamontist, autor al unor numeroase articole și conferințe, emisiuni la radio și TV cu teme montane. Autor a două cărți despre munte, apărute în Colectia Verde a Editurii România pitorească și a multor fotografii cu peisaje montane din toate anotimpurile. Spectator la multe festivaluri de filme de munte din țară și din afară, membru în juriile unor concursuri de fotografii cu peisaje montane.

LIVIU MARGHIDAN

Liviu Mărghidan a absolvit Facultatea de Geologie şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ din Bucureşti. A lucrat ca operator în televiziune, apoi, ca director de imagine, a semnat un număr impresionant de filme româneşti premiate. Are propria casă de producţie şi a realizat recent lungmetrajul Străjerii, primul film de aventuri pentru copii de după 1989. Străjerii încurajează un gen complet neglijat în cinematografia românească şi spune povestea mai multor copii aflaţi într-o tabără la munte.

SORIN PALTANEA

Sorin Păltănea, inginer,65 ani, fost alpinist și speolog, participant și coorganizator al expediției “Nanga Parbat 1998” pe Peretele Rupal/Shell Route precum si participant în tura “Caucaz 1990” cu ascensiuni în Shelda, ghetarul Ushba, Elbrus s.a. actualmente director al Serviciului Public Local Salvamont Brașov.

Categories
  • No categories
Event Search

You need to choose a search result page. You can choose the page from the theme settings page. Navigate to the Theme Options > Events > Event Search Results Page field.