Oana Ghiocel

Oana Ghiocel este producător, consultant, editor și realizator independent, specializat în lungmetraje și scurtmetraje documentare. Este preocupata de filmele de știință, aventură și natură, precum și de poveștile oamenilor , în special, din comunități izolate și alte subiecte neexplorate. A realizat independent trei lungmetraje documentare și mai multe scurtmetraje. La momentul actual, Oana este in productie cu doua alte documentare de lung metraj.

Deține un Master of Arts de la Colegiul Emerson din Boston, Massachusetts, în producția de film documentar, precum și grade în scenaristica și editare. A proiectat filmele sale în întreaga lume în Statele Unite, Canada, Europa și Asia. Filmele ei au fost văzute de mai mult de două milioane de oameni până în prezent. A colaborat cu succes cu oameni de știință și experți de la BBC, National Geographic, Discovery si History printre câțiva.

Este membru / colaborator al Asociației internaționale de Documentare (IDA), a rețelei European Documentary Network și a multor altor asociații profesionale. Este un ambasador pentru Păduri fără Frontiere (Forests Without Frontiers), o organizație non-profit din Marea Britanie care urmărește să replanteze suprafețe imense de păduri din Transilvania.

Speaker Details
    Speaker Details