Speakers

Krzysztof Wielicki
Invitat de onoare
Krzysztof Jerzy Wielicki e văzut ca unul din cei mai buni alpiniști polonezi din istorie. Este al cincelea om care a cățărat toate cele 14 vârfuri de peste 8000 m și primul în lume care a cățărat Everestul, Kangchenjunga și Lhotse pe timp de iarnă.
Aldo Audisio
Aldo Audisio was the director of the Museo Nazionale della Montagna in Turin from 1978 to 2018; he was among those who conceived and was then coordinator of the IAMF International Alliance for Mountain Film from 2000 and 2018 and of the IMMA International Mountain Museums Alliance from 2015 to 2018.
Oana Ghiocel
Oana Ghiocel este producător, consultant, editor și realizator independent, specializat în lungmetraje și scurtmetraje documentare. Este preocupata de filmele de știință, aventură și natură, precum și de poveștile oamenilor , în special, din comunități izolate și alte subiecte neexplorate.
Bjorn Reinhardt
Bjorn Reinhardt este un cunoscut regizor german de documentare. A lucrat timp de doi ani la televiziune în fosta RDG ca asistent de producție.
Charlie Ottley
CLAUDIU MIU
Echipa Climb Again
RAZVAN NEDU
Echipa Climb Again
ALEX BENCHEA
Echipa Climb Again
Cosmin Andron
Yvan Kojouharov
COSMIN CANDOI
Echipa Climb Again
Șerban Georgescu
Regizor
MARCEL SOFARIU
Director executiv Asociatia Carpatina Ardeleană a Turiștilor SKV
Sabin Dorohoi
Viorel Pălici
Alergător montan
Alex Păun
Alex Găvan
Siviu Balan
Alergător montan
MIHAI JURCA
ALINA SZASZ
Event Search

You need to choose a search result page. You can choose the page from the theme settings page. Navigate to the Theme Options > Events > Event Search Results Page field.