TOMA COCONEA

„Am crescut la Petroşani, în umbra Parângului unde mi-am dezvoltat acest spirit de aventură şi plăcerea de a trăi în mijlocul naturii. Tot acolo mi-am descoperit şi marea mea pasiune, sportul suprem la care am simţit că voi putea să ajung campion: zborul cu parapanta.

Încă de la prima încercare, de la primul zbor am ştiut că asta vreau să fac toata viaţa mea. Şi mă bucur că am ocazia să fac zilnic exact aceste lucruri care-mi plac cel mai mult: sunt instructor de zbor, pilot, iar din pasiune mai practic paraşutismul şi alpinismul.

Particip constant la cele mai dure competiţii sportive care presupun un efort fizic intens la care puţini sportivi pot face faţă, cu probe de alergare pe cele mai dificile trasee montane, rezistenţă şi mult zbor cu parapanta.

Deasemenea, îmi place să particip şi accept de fiecare dată când sunt invitat să iau parte la evenimentele sportive care se desfăşoară în scopuri caritabile sau pentru strângerea de fonduri pentru diverse cauza umanitare.

Am participat la toate ediţiile RED BULL X-ALPS, una dintre cele mai dure probe fizice din lume, unde se parcurg mii de kilometric în traversarea Alpilor pe jos, în alergare sau în zbor, iar la doua dintre ediţii am reuşit să termin pe locul doi.”
(http://tomacoconea.ro/despre-mine/)

Speaker Details
Leave a Comment

Speaker Details