Expoziție foto Carpathia

Lansată la cel mai important festival internațional de fotografie al Bucureștiului, Bucharest Photofest 2019, expoziția foto Carpathia ajunge la Brașov, în cadrul Alpin Film Festivalși devine pretext pentru dialog.

Vă invităm la o poveste foarte frumoasă, în care protagoniștii sunt rangerii Fundației Conservation Carpathia și munca lor de zi cu zi, făcută cu pasiune și respect pentru natură.

„Carpathia” documentează munca rangerilor în timp ce pornesc într-un program ambițios de monitorizare genetică a faunei sălbatice (prin colectarea mostrelor ADN- păr și excremente), pe o suprafață de aproximativ 100.000 de hectare.
Fotograful, Nicholas J R White (www.nicholasjrwhite.co.uk), surprinde interacțiunea delicată cu pământul, cu măreția peisajului carpatic, iar fotografia acționează ca o arhivă vizuală a renașterii sălbăticiei în sudul Carpaților românești.

Nick White (www.nicholasjrwhite.co.uk), un fotograf britanic, extrem de talentat și publicat în mai multe reviste sau platforme de referință internațională, s-a îndrăgostit de România și a realizat un proiect fotografic despre misiunea Fundației Conservation Carpathia, aceea de a crea o zonă protejată cu natură sălbatică de talie mondială în sudul Carpaților românești, suficient de mare ca să permită existența unor populații semnificative de carnivore mari și să permită cursul obișnuit al naturii. La acestea se adaugă și crearea unei economii verzi în jurul Munților Făgăraș, în beneficiul comunităților locale și al naturii.

Expoziția poate fi vizitată la Centrul Cultural Reduta din Brașov până duminică 1 Martie 2020, iar intrarea este liberă.

Fotografie cover: Nicholas J R White
Expoziția este realizată în parteneriat cu Bucharest Photofest
#ConservationCarpathia #muntiifagaras #carpathia #fcc

Event Details

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Event Details