SCURT METRAJE INTERNATIONALE

RIAFN

RIAFN este o călătorie cinematografică în peisajul sonor al Alpilor. Idiomul, cântecul, precum și apelurile și poruncile fermierilor și păstorilor sunt condensate pentru a crea o imagine în mișcare condusă de caracterul și ritmul local. Între idealul artistic și realismul documentar, musical-ul prezintă un spatiu utopic detașat de viteza compulsivă și accesibilitatea tehnologiei de comunicare care epuizeaza viața modernă.

The tough

The Tough are o mulțime de semnificații: sfidătoare, vicioase, rezistente, neobosite, puternice, rezistente, reci, dure. Protagonistul filmului a avut un motiv să aleagă acest nume pentru descoperirea sa – un loc pe care trebuie să-l înfrunte si unde află despre toate aceste lucruri intr-un mod tangibil și extrem de brutal. Îi stârnește imaginația în timp ce îl împinge brusc și obsesiv înainte. Camera îl urmărește, pas cu pas, participând la explorarea spațiilor nevăzute vreodată, care rezistă din ce în ce mai înverșunat la materia umană delicată.

Limite destinate

Un scurtmetraj documentar care explorează abilitățile mentale și fizice a patru sportivi pasionati de sport extrem si care isi trăiesc viața urmandu-si pasiunile lor.

BENI – SPEEDTRANSALP

Filmul trateaza subiectul unei tentative de stabilire a unui record. Filmul vorbeste despre parcurgerea in 36 de ore nonstop, pe schi de tura, a unui traseu in Alpii dintre Germania si Italia, cu o lungime de 210 km, un traseu care in mod normal ia 5- 6 zile.

We Need to Talk About Kev

Alpinistul profesionist Kev Shields s-a confruntat cu multiple provocări în viața sa – handicap la mâna sa de la naștere, epilepsie, leziuni în schimbarea carierei și lupte cu depresia. Dar, împotriva tuturor piedicilor, el a ajuns în elita alpinismului tradițional și aalpinismului solo. Va fi cea mai recenta provocare a sa cea mai grea?

The movement

Filmul arata modurile diferite in care sportul poate fi experimentat si ceea ce misca el in noi.

Event Details

Enter your Google Map API from the Theme Settings panel.

Event Details